VEELGESTELDE VRAGEN

Aan de Laermolen in Hoogstraten.

MET DE AUTO

Navigeer naar Molenstraat 21, 2320 Hoogstraten. Volg vanaf daar de borden naar ‘Chill Mill Festival’.

PARKEREN

Je kan je auto parkeren in de weides vlak naast Chill Mill Festival. Dat kost je 5 EUR voor een dag. Als je het parkeerterrein verlaat en er daarna weer wilt parkeren, moet je opnieuw betalen.
Laat geen waardevolle spullen achter in de auto. De organisatie kan in geen enkel geval aansprakelijk worden gesteld voor schade of diefstal op het parkeerterrein.

KISS & RIDE

Je kan je laten afzetten en ophalen vlak voor de ingang. Onze toezichthouders zullen erop toezien dat chauffeurs meteen doorrijden.

MET DE FIETS

Volg de fietsborden naar Chill Mill Festival en parkeer jouw fiets gratis op slechts enkele meters van de ingang. De organisatie kan in geen enkel geval aansprakelijk worden gesteld voor schade of diefstal op de fietsenparking.

MET HET OPENBAAR VERVOER

Gebruik de routeplanner van De Lijn of de NMBS voor de beste route naar Chill Mill Festival. De dichtstbijzijnde bushalte is ‘Van Aertselaerplein’. Vanaf daar is het nog 850m wandelen tot het festivalterrein.

Chill Mill Festival vindt plaats op 26, 27 en 28 juli 2024.

Vrijdag 26 juli: 16u00 – 02u30

Zaterdag 27 juli: 13u00 – 03u00

Zondag 28 juli: 12u00 – 02u00

De inkom sluit om 00u00.

De ticketverkoop eindigt op donderdag 25 juli 2024 om 23u59.

Tot 00u00 kan je een ticket aan de deur kopen. We raden wel aan om je ticket vooraf te kopen.

Nee. Chill Mill Festival is een weekendfestival zonder camping.

Iedereen geboren in of voor 2008 is welkom op Chill Mill Festival. Zorg dat je je ID bij je hebt, de organisatie kan die ten allen tijde vragen ter controle. Ben je geboren in of na 2009, krijg je alleen toegang tot het festival onder begeleiding van een verantwoordelijke meerderjarige. Wij kunnen in geen geval aansprakelijk gesteld worden voor minderjarigen die het festivalterrein betreden zonder toestemming van ouders of voogd en/of zonder begeleiding van een meerderjarige.

Ja. Het festivalterrein is vlak. Het blijft wel een weide. Er is ook een rolstoeltoegankelijk toilet.

Nee. Er zijn geen lockers op Chill Mill Festival.

Op Chill Mill Festival betaal je met MILLS. Dat zijn bonnen die je online of op het festival zelf kan aankopen met je bankkaart (pinnen) of cash. Je kan niet betalen met Payconiq, Tikkie of andere mobiele apps.

Nee. Je kan je MILLS wel tot een kwartier voor sluitingstijd inwisselen voor een verfrissend drankje bij onze verschillende bars of een smakelijk hapje in onze foodzone.

Nee. Je kan geen cash geld pinnen op Chill Mill Festival.

Zodra je de Chill Mill festivalweide betreedt, zal je duidelijk zien waar je moet zijn, kom je te weten tussen welke hapjes en drankjes je kan kiezen en hoeveel MILLS je betaalt. Er is sowieso voor ieder wat wils! 

Nee. Chill Mill festival kiest voor een zero tolerance beleid. Eigen drank, eten en alle soorten drugs zijn verboden. Denk je ons te slim af te zijn, word je meteen naar buiten begeleid en krijg je het hele weekend geen toegang meer tot het festival.

Ja. Als je ons hier vooraf van op de hoogte brengt (goodvibes@chillmillfestival.be) én aan de inkom spontaan je doktersattest en je medicijn(en) in ongeopende verpakking laat zien.

Kijk eerst je spam-folder of ongewenste e-mails na. Nog steeds niets? Stuur een mailtje naar info@event-tickets.be.

We betalen geen tickets terug. Kocht je je ticket niet via onze website, zijn wij niet verantwoordelijk voor de geldigheid van je inkomkaartje en kunnen we je de toegang niet garanderen.

Kocht je een bepaald ticket, maar wil je achteraf gezien toch liever een ander, kunnen wij als organisatie je niet helpen. Wij wisselen geen tickets om.

Zorg voor je oren en vraag meteen je gratis oordopjes aan de stand bij de cocktailbar.

Je kan er ook universele met of zonder filter aankopen.

Het Rode Kruis staat het hele weekend voor jullie klaar.

Je vindt de volledige timetable op onze Instagram-pagina.

Deze timetable is onder voorbehoud van wijzigingen.

Helaas. Zorg dat je batterij 100% is opgeladen voordat je komt.

Elke bezoeker krijgt aan de ingang 2 gratis cup tokens bij het scannen van zijn/haar ticket. Wanneer je een drankje bestelt, geef je 1 cup token af voor je beker. De drank zelf betaal je met MILLS. 

Is je beker leeg en wil je een nieuw drankje, geef je je lege beker af aan de bar en betaal je enkel je drank zelf met MILLS. Als je een lege beker afgeeft, heb je dus geen cup token nodig voor je volgende drankje.

Is je beker leeg en wil je geen drankje meer, dan krijg je een cup token terug. LET OP! Als je een combi-ticket hebt, ruil dan zeker je laatste lege beker in voor een cup token. Zo kan je de volgende dag weer verder.

Ben je je beker of cup token kwijt, dan betaal je een halve MILL extra bij je volgende bestelling.

Bekers en cup tokens kunnen niet terug ingewisseld worden voor geld of MILLS. Je kreeg namelijk 2 gratis cup tokens van ons bij het betreden van het festival.